Nieuwsbericht

De Hypotheekadviseur beste hypotheekketen 2017

De keten De Hypotheekadviseur is verkozen tot beste hypotheekketen 2017. Ook in 2016 wisten de keten reeds deze titel te bemachtigen. De Hypotheekadviseur weet, net als in 2016, op vrijwel alle aspecten van dienstverlening hoge waarderingen bij haar deelnemers te behalen. In 2017 is vooral sterke vooruitgang geboekt in het online bieden van inzage in lopende aanvragen en het bieden van technische ondersteuning met betrekking tot software en webapplicaties.

Bureau DFO onderzoekt jaarlijks de kwaliteit van serviceproviders zoals die door de gebruikers van deze serviceproviders wordt ervaren. In het onderzoek van 2017 zijn 23 serviceproviders uitgebreid onderzocht. De kwaliteit van serviceproviders is op meer dan 30 onderdelen gemeten. In de resultaten valt het op dat er bij een aantal serviceproviders een stabiele stijging van de kwaliteit van dienstverlening zichtbaar is.

De winnaars zijn Voogd & Voogd (Grote serviceproviders schade), Flexpoint (Grote serviceproviders hypotheken), De Hypotheekadviseur (Kleine serviceproviders hypotheken), Connect assuradeuren (Kleine serviceproviders schade) en De Krediet Makelaar (serviceproviders kredieten). De resultaten in het DFO onderzoek Serviceproviders 2017 zijn gebaseerd op 569 waarnemingen.

Uit de antwoorden van respondenten is gebleken dat de snelle en foutloze verwerking van aanvragen en mutaties de belangrijkste elementen in de waardering zijn. Dit wordt gevolgd door het belang van een goed werkend extranet.

We zijn blij met deze mooie titel, bedankt voor uw waardering!