Gewoon goed verzekerd met De Verzekeringsadviseur

Klik hier voor meer verzekering informatie

Met een goede verzekering dekt u de financiële gevolgen van bepaalde risico’s in uw leven. Om precies te weten welke verzekeringen in uw persoonlijke situatie het beste passen, geven wij u graag advies op maat. Zo weet u zeker dat u niet onderverzekerd, dubbel of oververzekerd bent, want u zit natuurlijk niet op onnodige lasten te wachten.

Martijn van Dijk
Verzekeringsadviseur

T: 0252 537 808
M: 06 2945 4731
E: mvandijk@deverzekeringsadviseur.nl

Merel van As
Commercieel medewerker binnendienst

T: 0252 537 808
E: info@deverzekeringsadviseur.nl

Eva Willemse
Commercieel medewerker binnendienst

T: 0252 537 808
E: info@deverzekeringsadviseur.nl

Verzekeringen afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De 7 zekerheden van

Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
Aantrekkelijke pakketkortingen
Uw (financieel) adviseur in de buurt
Persoonlijke begeleiding ook na afsluiten
Schadeafwikkeling binnen 24 uur
Exclusief gebruik van volmacht
Samenwerking met Financieel Fit

Woningverzekeringen

Voertuigverzekeringen

Reisverzekeringen

Levensverzekeringen

Ziekte- en verzuimverzekeringen

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Voor uw eigen woning kunt u verschillende woningverzekeringen afsluiten, zoals een inboedelverzekering en een opstalverzekering. Ondanks dat een woningverzekering meestal wettelijk niet verplicht is, behalve bij sommige huurcontracten, is een woningverzekering wel bijzonder aan te raden om verschillende gevaren, zoals brandschade, te dekken. De Verzekeringsadviseur helpt u graag de juiste woningverzekeringen te kiezen.

Er bestaan verschillende voertuigverzekeringen, zoals een goederentransportverzekering. Tijdens een kennismakingsgesprek bij uw lokale Verzekeringsadviseur vertellen we u er graag meer over. Met een passend maatwerk advies weet u zeker dat u goed verzekerd op pad kunt. Bij meerdere verzekeringen profiteert u bovendien van aantrekkelijke pakketkortingen

Of u nu regelmatig een weekendje weg gaat of af en toe een verre reis maakt, zowel in Europa als wereldwijd, met de juiste reisverzekering kunt u ontspannen op reis gaan. U weet dat u goed verzekerd bent, mocht er onverwachts iets gebeuren.

Er zijn verschillende soorten levensverzekeringen, bijvoorbeeld een levensverzekering die een bepaald bedrag uitkeert bij overlijden van de verzekerde, waardoor uw nabestaanden de kosten voor bijvoorbeeld uw uitvaart of hypotheek na uw overlijden kunnen betalen, of een verzekering waarmee u voor toekomstige doelen kunt sparen, bijvoorbeeld een aanvulling op uw pensioen.

Een verzuimverzekering vergoedt (een deel van) het inkomen dat u moet doorbetalen bij ziekte of verzuim van uw personeel. Daarnaast bevat een ziekte- en verzuimverzekering vaak een compleet pakket waarbij bijvoorbeeld ook een arbodienst inbegrepen is die een zieke werknemer kan begeleiden en wordt er hulp geboden bij het voorkomen van verzuim.

U moet er natuurlijk niet aan denken, maar stel dat u door een ziekte of ongeval thuis komt te zitten, dan wilt u uiteraard wel graag verzekerd zijn van inkomen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zorgt voor een alternatief of aanvullend inkomen als u niet kunt werken.