Beste hypotheek keten van het jaar 2017!

Klik hier voor meer info

’t Financieel Spectrum is onderdeel van de Hypotheekadviseur. De Hypotheekadviseur is een onafhankelijke organisatie, wij werken met bijna alle hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen wij u van het best passende advies en voordeligste rente voorzien. We adviseren en begeleiden u graag vanuit Hillegom, uw persoonlijke adviseur is dus altijd dichtbij!

Het team

0252 – 537 800
Rob Rutten
hypotheekadviseur

T: 06 5756 2995
E: rrutten@hypotheekadviseur.nl

Ruth van de Ven
hypotheekadviseur

T: 06 2295 0432
E: rvandeven@hypotheekadviseur.nl

Brenda Winkelaar
hypotheekadviseur

T: 06 8681 8408
E: bwinkelaar@hypotheekadviseur.nl

Taco Hellemans
hypotheekadviseur

T: 06 5145 9129
E: thellemans@hypotheekadviseur.nl

Hypotheekaanvraag

De 7 zekerheden van De Hypotheekadviseur

Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
Altijd een adviseur bij u in de buurt
Binnen 24 uur een hypotheek
Helder over kosten
Deskundig en onafhankelijk advies op maat
Snel duidelijkheid over uw situatie
Keuze uit alle geldverstrekkers

De Hypotheekadviseur

Onafhankelijk hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke financiële beslissingen die u voor een langere termijn neemt. Goed hypotheekadvies is dan ook noodzakelijk om een beslissing te kunnen maken. Voor een advies over een hypotheek kunt u terecht bij De Hypotheekadviseur. Financieel dienstverleners, waaronder hypotheekadviseurs moeten zich aan de Wet op het financieel toezicht houden. Dit betekent onder andere dat zij moeten voldoen aan opleiding- en ervaringseisen.

Bij uw hypotheekadvies bemiddelt De Hypotheekadviseur tussen meerdere geldverstrekkers. Op 1 januari 2013 werd het provisieverbod ingevoerd, waardoor de consument nu apart betaalt voor hypotheekadvies. Dit betekent dat de kosten voor het adviseren niet via een provisie in het product verwerkt mag zijn. Hierdoor bent u verzekerd van echt onafhankelijk hypotheekadvies.