Al 25 jaar financieel partner voor ondernemers
Klik hier voor meer administratie info

Onze partner, De Vries Groep biedt al meer dan 25 jaar advies en begeleiding aan ondernemers bij de administratieve en fiscale ondersteuning van hun organisatie. Of u nu net begint met uw onderneming of al jaren bezig bent, er is altijd een dienst die aansluit bij uw wensen.

Maar ondernemers ervaren meer voordelen. Zoals persoonlijk advies en begeleiding op management- en strategisch niveau. U kunt zich focussen op het ondernemen.

Marcel Hansen
Partner - Financieel Adviseur

T: 0297 564 830
E: marcel@dvggroep.nl

John de Vries
Partner - Fiscaal Adviseur

T: 0297 564 830
E: john@dvggroep.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zekerheid

Gecertificeerd belastingconsulent

Inzicht geven in uw financiële positie vertrouwt u niet zomaar aan iedereen toe. Daarom is het goed om te weten dat De Vries Groep aangesloten is bij de brancheorganisaties Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) en Register Belastingadviseurs (RB). Door het volgen van de verplichte branche en kennis updates (via NOAB en RB) is het kennisniveau van de medewerkers op kantoor actueel en hoog. De Vries Groep is gecertificeerd belastingconsulent.

Administratie

Fiscaal

Salarisadministratie

Een goed opgezette administratie biedt een schat aan waardevolle bedrijfsinformatie. De cijfers worden onderdeel van het ondernemen. Met ons online systeem heeft u 24/7 inzicht in de financiële status van uw onderneming. Zo kunt u zich focussen op het ondernemen

Als ondernemer bent u verplicht belastingaangiften te doen. Per aangifteperiode wordt het bedrag dat u aan btw gefactureerd heeft verrekend met het bedrag dat aan u in rekening is gebracht door leveranciers. Uit uw administratie blijkt vervolgens hoeveel btw u moet betalen (of zult ontvangen).

Bij het voeren van een goede salarisadministratie rondom personeel komt veel kijken. Want naast alleen het overmaken van salaris zijn er nog een hoop andere administratieve zaken belangrijk. Niet alleen de juiste en tijdige betaling van het salaris, maar ook het regelen van pensioen, verzekering en ziekteverzuim zijn een belangrijk onderdeel. Kortom: alles wat hoort bij goed werkgeverschap.