Ontdek hoeveel u kunt besparen op uw lening!

Klik hier voor meer kredietinformatie

’t Financieel Spectrum is onderdeel van de Kredietadviseur. De Kredietadviseur helpt maandelijks honderden klanten financieel een stukje gemakkelijker te leven. Hoe we dat doen? Door flink te besparen op bestaande leningen. Minder rente betalen en een kortere looptijd: dat is het recept om duizenden euro’s te besparen.

Kees Kuijt
Kredietadviseur

T: 06 2262 5655
E: kkuijt@kredietadviseur.nl

Krediet afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De 7 zekerheden van de Kredietadviseur

100% Transparant
Advies op maat
Onafhankelijk advies
De laagste rente en premie
Begeleiding ook na het afsluiten
Slimme en betrouwbare adviseurs
Het gaat om u

Persoonlijke lening

Doorlopend krediet

Een persoonlijke lening afsluiten biedt u zekerheid. Zekerheid over de hoogte van de rente en de hoogte van de maandlasten. U leent namelijk eenmalig een bedrag en lost dit af in vaste, maandelijkse termijnen binnen een afgesproken periode. Een persoonlijke lening aanvragen is ideaal wanneer u een grote uitgave gaat doen, zoals een nieuwe auto of een camper kopen, want u krijgt het bedrag in één keer op uw rekening gestort.

Een doorlopend krediet aanvragen is de ideale oplossing wanneer u wel extra geld nodig heeft maar nog niet precies weet hoeveel. Bijvoorbeeld voor de studie van uw kind of een verbouwing in huis. Bij een doorlopend krediet kunt u namelijk opnemen wat u nodig heeft. Wat u niet meer nodig heeft, kunt u extra aflossen en later ook weer opnieuw opnemen. Dat kan gedurende de looptijd van de lening en tot aan de afgesproken kredietlimiet. De kredietlimiet is het bedrag dat u maximaal mag lenen. Of u dat ineens of in meerdere delen opneemt, hoe vaak u opneemt of extra aflost, u bepaalt het helemaal zelf.