Beste hypotheek keten van het jaar 2017!

Klik hier voor meer hypotheekinformatie

’t Financieel Spectrum is onderdeel van de Hypotheekadviseur. De Hypotheekadviseur is een onafhankelijke organisatie, wij werken met bijna alle hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen wij u van het best passende advies en voordeligste rente voorzien. We adviseren en begeleiden u graag vanuit Uithoorn, uw persoonlijke adviseur is dus altijd dichtbij!

Het team

Patrick Spijker
Hypotheekadviseur

M: 06 1063 7259
T: 023 303 18 60
E: hoofddorp@hypotheekadviseur.nl

Jeannette de Wit
Erfrechtspecialist

T: 023 303 18 60
E: hoofddorp@hypotheekadviseur.nl

Hypotheekaanvraag

De 7 zekerheden van Financieel Fit

Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
Altijd een adviseur bij u in de buurt
Binnen 24 uur een hypotheek
Helder over kosten
Deskundig en onafhankelijk advies op maat
Snel duidelijkheid over uw situatie
Keuze uit alle geldverstrekkers

Financieel Fit

Onafhankelijk hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke financiële beslissingen die u voor een langere termijn neemt. Goed hypotheekadvies is dan ook noodzakelijk om een beslissing te kunnen maken. Voor een advies over een hypotheek kunt u terecht bij Financieel Fit. Financieel dienstverleners, waaronder hypotheekadviseurs moeten zich aan de Wet op het financieel toezicht houden. Dit betekent onder andere dat zij moeten voldoen aan opleiding- en ervaringseisen.

Bij uw hypotheekadvies bemiddelt De Hypotheekadviseur tussen meerdere geldverstrekkers. Op 1 januari 2013 werd het provisieverbod ingevoerd, waardoor de consument nu apart betaalt voor hypotheekadvies. Hierdoor bent u verzekerd van echt onafhankelijk hypotheekadvies.