Het verhaal achter

'T FINANCIEEL SPECTRUM

De hypotheekadviseur ’t Financieel Spectrum

Momenteel bestaat de directie van ’t Financieel Spectrum uit Rob Rutten, Ruth van de Ven en Martijn de Ridder.

Rob Rutten heeft dit bedrijf in 1993 opgericht, sinds 2008 heeft de directie zich uitgebreid en zijn wij aangesloten bij De Hypotheekadviseur.

Gestart vanuit het niets en door hard te werken en eerlijk te adviseren is er een mooi bedrijf opgebouwd. In het begin kwamen de klanten voornamelijk uit Hillegom, later kreeg het kantoor een regionale functie. Insteek was én is nog steeds hypotheekklanten goed adviseren over onze brede dienstverlening. Daarbij begeleiden we de klant bij diverse financiële vraagstukken.

Naast hypotheken kunnen we u ook voorzien van verzekeringen,  lijfrente/pensioenen,  kredieten en belastingaangiftes. We bieden één loket waar de klant alle diensten aangeboden kan worden en daardoor kunnen we de klant volledig ‘ontzorgen’.

Sinds 01-01-2013 is het provisieverbod ingesteld door de overheid. De klant betaalt ons nu direct en weet op voorhand  wat er voor onze dienstverlening wordt gerekend. In tegenstelling tot de banken bieden wij een compleet aanbod van alle financiële dienstverleners.

In de afgelopen 15 jaar is er veel veranderd. Wij zijn er nog als bedrijf en daar zijn we trots op. Er staat op dit moment een solide bedrijf en dat hopen we nog jaren vol te houden. Op de site www.advieskeuze.nl ziet u de vele positieve beoordelingen van een aantal van onze klanten.

 

Onze diensten

Wat wij voor u kunnen betekenen

Hypotheken

Verzekeringen

Kredieten

Onafhankelijkheid staat centraal bij De Hypotheekadviseur. Wij zijn vrij om uw hypotheek onder te brengen bij alle financiële instellingen met wie wij zaken doen en wij zijn op geen enkele wijze verplicht producten bij een bepaalde instelling onder te brengen. Dankzij het feit dat we voor diverse financiële instellingen bemiddelen, kunnen wij u gewoon het allerbeste adviseren. Denk daarbij aan het aantrekkelijkste rentepercentage, de laagste kosten, het hoogste rendement en de grootste mate van flexibiliteit. Daarnaast nemen we alle onzekerheden die bij u leven weg. Om de best passende hypotheken te kunnen bieden, oriënteren we ons voortdurend op de markt. We vergelijken de aanbiedingen van verschillende financiële instellingen continu. Met de aanbieders die aan de selectiecriteria voldoen wordt een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Als erkend en deskundig advieskantoor hechten wij veel waarde aan vakkundige, persoonlijke en betrokken dienstverlening. Alles kan geregeld worden op één adres, persoonlijk advies bij u thuis of op ons kantoor, met een vaste contactpersoon en snel direct contact per telefoon of e-mail. U kunt meerdere verzekeringen in één pakket afsluiten met een aantrekkelijke korting. Deze korting kan oplopen tot zelfs 12%!

Er zijn diverse soorten krediet.

Rood staan en Creditcard
Dit zijn de duurste vormen van lenen. Lenen middels een doorlopend krediet bespaart u al snel honderden euro’s per jaar. Dat geld kunt u beter aan de aflossing besteden.

Doorlopend krediet
Is een consumptief krediet. Te gebruiken voor consumptieve doeleinden. Een doorlopend krediet kunt u beschouwen als een lening die voor langere tijd doorloopt. U kunt, gedurende de looptijd, de leensom steeds weer geheel of gedeeltelijk opnemen. Zo hebt u dus, gedurende langere tijd, wat extra geld tot uw beschikking.

Persoonlijke lening
Is net als een doorlopend krediet een consumptief krediet. Looptijd van de lening en de rente worden in de leenovereenkomst vastgelegd. Deze kunnen gedurende de looptijd niet weer worden gewijzigd. Het verloop van de lening staat dan ook vast. Opnemen van reeds afgeloste bedragen is niet mogelijk.

Het team

Rob Rutten
hypotheekadviseur
Ruth van de Ven
hypotheekadviseur
Taco Hellemans
hypotheekadviseur
Martijn van Dijk
verzekeringsadviseur
Kees Kuijt
kredietadviseur
Sonja Seijsener
medewerker binnendienst
Yvonne Vreeburg
medewerker binnendienst
Daniëlle Treur
medewerker binnendienst
Brenda Winkelaar
medewerker binnendienst
Merel van As
medewerker binnendienst verzekeringen
Melissa Serlier
medewerker binnendienst